Brezplačno v Ras Al Khaimah

Končno je prišel čas, da na najinem seznamu želja obkljukava Združene Arabske Emirate! Moderna mesta, seveda z Dubajem in Abu Dhabijem na čelu, ki pa v sebi še vedno skrivajo bogato zgodovino, prežeto z vonjavami parfumov in začimb.

O Emiratih sva razmišljala že lep čas, vendar so vselej pretehtale druge destinacije. Dobro leto nazaj sva se celo opremila z Lonely Planetom, a je do sedaj le ždel na polici in služil kot odličen lovilec prahu 😁

Tokrat pa se nama je nasmehnila sreča! Potovanje v Emirate bo (skoraj) brezplačno! Ja, prav si prebral! Turistična agencija Kompas je namreč organizirala fotonatečaj, Sašina fotka pa nama je prinesla zmago ter posledično glavno nagrado → letalsko karto in prenočišče v Ras Al Khaimah-u za dve osebi! Vse znamenitosti ter samo vzdušje mest ZAE pa bova odkrivala sama, v lastni režiji – kot sva tudi najbolj vajena.

In kje je Ras Al Khaimah? Gre za najsevernejši emirat, ki v zadnjih desetletjih uživa veliko rast in je od bolj znanega Dubaja oddaljen dobrih 100 km oz. 1,5 ure vožnje.

Torej.. konec novembra naju tako čaka en teden oddiha na Arabskem polotoku, kjer bova poležavala na plažah v Ras Al Khaimahu, se sprehajala med ultra modernimi nebotičniki v Dubaju ter občudovala čudovito Sheikh Zayed mošejo v Abu Dhabiju.

Aja, pa še enkrat hvala, če si tudi ti eden izmed tistih, ki je stisnil lajk za najino fotko na natečaju 😊

S & B

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja