Končno (spet) na poti

Pa sva nazaj! Od zadnje objave na najini spletni strani je minilo že toliko časa, da se skoraj več ne spomniva o čem sva pisala. Mimo je šlo namreč toliko dni, da se nama je med tem pridružil nov član ekipe! Ja, kdor še ne ve, imava od junija 2022 nabritega, nič kaj tihega sinčka Liama, ki bo ob svojem prvem potovanju z letalom ravno dobro zakorakal v prvo leto druženja z najboljšo mami in atijem na svetu 😊

Kam šibamo? Po najinem obisku Krete in Rodosa, se tokrat v Grčijo odpravljamo tudi prvič v troje – na otok Zakintos, do kamor bomo leteli direktno iz Benetk. V primerjavi z ostalimi bližnjimi destinacijami, Grčija v tem času trenutno še vedno ostaja relativno ugodna izbira za potovanje, tako kar se tiče letalskih kart kot tudi prenočišč (vse sva rezervirala že pol leta prej). Upava, da tudi cene v restavracijah in trgovinah še vedno ostajajo v normalnih mejah.

Poleg tega Zakintos, tako kot večina grških otokov, ponuja zanimiv preplet znamenitosti in peščenih plaž, tako, da se pravzaprav malce bojiva, da nam bo tale dopust čisto prehitro minil. Zagotovo bo tokrat vse skupaj malce drugače, ampak se že veseliva, da Liamu že sedaj pričarava vse čudovite občutke, ki jih potovanja ponujajo.

Naj se raziskovanje začne!

S & B

PS: Zavarovanje za tujino smo kar za celo leto sklenili pri Coris 😉

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja