Midva

Le kaj bi lahko imela skupnega inženir zootehnike in diplomantka upravnih ved?

O marsikaj, predvsem pa veliko željo po potovanju in odkrivanju skritih kotičkov. Sva Saša in Borut, par sva že od davnega leta 2010...

Strast do potovanj se je pojavila z obiskom Egipta, nato pa se je enostavno stopnjevala s Ciprom in Turčijo. Najprej je bilo vse skupaj zelo penzionistično preko različnih potovalnih slovenskih agencij, a kaj kmalu sva ugotovila, da to ni za naju oz. za najino denarnico. Le kakšen mesec za tem je na vrsto prišlo prvo samostojno potovanje v Maroko in... hočeš nočeš, od takrat naprej je začel nastajati ta super kulski blog, ki ga pravkar berete.

Da celotna zadeva ne bi bila preveč dolgočasna, skrbi Saša s svojimi fotografijami in natančnostjo ter vztrajnostjo pri izdelavi in izpopolnjevanju najine spletne strani. Borut pa kot vsak današnji dečko, rad poprime za kamero. S tem vam seveda lahko malce bolj nazorno prikaževa kaj se pravzaprav dogaja na drugem koncu. Tako, če vse skupaj še malce povzameva - bolj kot naju boste spremljali, več boste izvedeli o naju in o destinacijah po katerih se potikava.

V kolikor pa potrebujete kakšen nasvet, informacijo, pa naju seveda lahko brez problema kadarkoli kontaktirate preko maila info@najinapotovanja.si ali nama pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca ali pa zgolj enostavno pustite komentar pod katerokoli objavo. No, sedaj pa le hitro miško v roke, prste na pametne telefone in poiščite kakšno idejo za vašo naslednjo sanjsko destinacijo.

S & B

"I HAVEN'T BEEN EVERYWHERE, BUT IT'S ON MY LIST!"
- susan sontag -

 

Sodelovanje? Pošlji nama sporočilo 🙂

Fields marked with an * are required

"ALL JOURNEYS HAVE SECRET DESTINATIONS OF WHICH THE TRAVELER IS UNAWARE."
- martin buber -

 

Pofočkaj se še na instagramu