Midva

Le kaj bi lahko imela skupnega inženir zootehnike in diplomantka upravnih ved?

O marsikaj, predvsem pa veliko željo po potovanju in odkrivanju skritih kotičkov. Sva Saša in Borut, par sva že od davnega leta 2010... Strast do potovanj se je pojavila z obiskom Egipta, ki je bil najina prva skupna destinacija... nato pa se je vse skupaj le še stopnjevalo in hočeš nočeš, začel je nastajati ta super kulski blog, ki ga pravkar bereš.

Da celotna zadeva ne bi bila preveč dolgočasna, skrbi Saša s svojimi fotografijami in natančnostjo ter vztrajnostjo pri izdelavi in izpopolnjevanju najine spletne strani. Borut pa kot vsak današnji dečko, rad poprime za kamero. S tem vam seveda lahko malce bolj nazorno prikaževa kaj se pravzaprav dogaja na drugem koncu. Tako, če vse skupaj še malce povzameva - bolj kot naju boste spremljali, več boste izvedeli o naju in o destinacijah po katerih se potikava.

V kolikor pa potrebujete kakšen nasvet, informacijo, pa naju seveda lahko brez problema kadarkoli kontaktirate preko maila info@najinapotovanja.si ali nama pošljete sporočilo preko spodnjega obrazca ali pa zgolj enostavno pustite komentar pod katerokoli objavo. No, sedaj pa le hitro miško v roke, prste na pametne telefone in poiščite kakšno idejo za vašo naslednjo sanjsko destinacijo.

Najinih pet minut slave...

S & B

"I HAVEN'T BEEN EVERYWHERE, BUT IT'S ON MY LIST!"

- susan sontag -

 

"ALL JOURNEYS HAVE SECRET DESTINATIONS OF WHICH THE TRAVELER IS UNAWARE."

- martin buber -

 

"TRAVEL BRINGS POWER AND LOVE BACK TO YOUR LIFE"

- rumi -