En dopust, trije kontinenti

Tokrat bo najino potovanje malce drugačno kot sva vajena, saj bova v desetih dneh obiskala kar tri celine! Mogoče se na prvi pogled to res zdi kot ekstremno natrpan popotniški načrt, ampak glede na izračune, bo to za naju ravno super dnevni razpored 😊

V začetku junija namreč iz Benetk s Turkish Airlines letiva na Sejšele, pred tem pa bova naredila še kratek postanek v Istanbulu, ki leži tako v Evropi kot tudi v Aziji. Mesto ima kar 15 milijonov prebivalcev in je največje v Evropi. Zagotovo naju bo tukaj presenetila arhitektura, ki je preplet krščanskega kot tudi muslimanskega izvora. Istanbul je bil namreč včasih prestolnica tako Vzhodnega rimskega kot tudi otomanskega imperija.

Da pa dopust ne bo le zgodovinsko obarvan, bodo zagotovo poskrbeli Sejšeli. Rajski otoki tik ob vzhodni obali Afrike, so znani predvsem po plažah, ki se vsako leto uvrščajo med tiste najlepše na svetu. Obiskala bova tri glavne otoke, Mahe, Praslin in La Digue… no, mogoče celo še kakšnega, saj celotno otočje obsega kar 115 otokov!

City break v enem izmed najbolj zanimivih mest na svetu in oddih na peščenih plažah pod palmami združena v eno potovanje, se sliši naravnost odlično. Za kaj več pa naju spremljajte na najini spletni in Facebook strani.

S & B

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja