Vse poti vodijo v…

Najina evropska turneja se nadaljuje – počasi, a vztrajno. Po lanskoletnem obisku Londona, Pariza in Barcelone, naju tokrat čaka večno mesto, prestolnica Italije – Rim. Pravijo, da je to mesto in muzej v enem… v kolikor je to res, vam sigurno sporočiva. Se že veseliva ogleda vseh arhitekturnih in ostalih veličastnih presežkov.

Da pa bi bilo glavno mesto Italije še bolj posebno, poskrbi rimsko-katoliška cerkev. Začudeni? Upava da ne. V samem Rimu se namreč nahaja najmanjša neodvisna država na svetu, Vatikan oz. za nekatere Sveti sedež. Za dobro prepoznavnost le-tega, iz leta v leto vse bolj skrbi papež Frančišek, ki se je pri svojih rosnih 80 letih popolnoma zmoderniziral in začel z uporabo družabnih omrežij kot je Instagram, redno pa skrbi tudi za profil na Twiterju 😁 pa povejte kdo je pri teh letih lahko še bolj kul kot on? Ima svojo državo in nepregledno množico oboževalcev.

Na pot se bova tokrat do letališča v Trstu, odpravila kar z avtom – od tam naprej pa naju čaka enourni let z Alitalia. Da boste na tekočem z najinim potikanjem po ulicah Italije, naju lahko spremljajte na najini facebook strani. Aja, po novem imava tudi instagram, izplača se!

Smo na vezi.

S & B

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja