Prave počitnice

Že res, da si večkrat na leto privoščiva nekaj krajših ali malce daljših potovanj, vendar pa se kljub temu na najinem koledarju vsako leto pojavi najboljših 10 dni konec meseca julija, ki jih izkoristiva za čisto pravi oddih. Dopust, ki ga ni treba dodatno načrtovati – ne obremenjujeva se ali bova imela dovolj časa za oglede; kje bova našla internet, da z vami in najinimi najbližjimi podeliva najine izkušnje; skrbeti kje bova jedla, kaj bova jedla in podobno.

Že peto leto zapored greva skupaj na otok Krk – mesto Krk – v isti apartma, sončila se bova na isti plaži, vsak dan jedla žar specialitete Sašinega očeta in se zvečer sprehajala po ulicah mesta s sladoledom v roki. Res se dopust pri naših južnih sosedih ne more primerjati z raziskovanjem eksotičnih in nekaterih evropskih dežel, vendar midva tukaj uživava, se spočijeva in si popolnoma napolniva baterije.

Glede na to, da imava zdaj svojo spletno stran in nekaj ljudi, ki nama sledijo na Facebooku in Instagramu… si bova tokrat vzela nekaj časa in vam v naslednjih dneh oz. tednu – predvsem tistim, ki drugega največjega hrvaškega otoka še niste obiskali – namenila nekaj besed in poskušala omenjeno mesto oz. otok na kratko predstaviti.

Smo na vezi.

S & B

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja