V boj z mlini na veter

Tokrat se odpravljava v državo, ki je znana po tulipanih, mlinih na veter, sirih ter glavnemu mestu v katerem je kajenje marihuane nekaj povsem običajnega; delavke, ki so »zaposlene« v najstarejši obrti (verjetno vsi veste o čem govoriva) pa imajo celo svoj sindikat 😃

V kolikor izmed zgoraj naštetih dejstev še vedno ne veš kam naju tokrat vodi pot, potem naj ti zadevo malce olajšava in razkrijeva, da se podajava v Amsterdam oziroma na Nizozemsko. Pot do tja bo sila enostavna, saj bova v nizozemsko prestolnico, z nizkocenovno letalsko družbo Transavio odletela direktno iz Ljubljanskih Brnikov. Ja, praktično in hitro!

Obisk Amsterdama morda sicer res ni ravno najcenejša ideja, predvsem kar se tiče prenočišč. V kolikor si zaželiš lastne sobe s svojo kopalnico, cene le-teh nenormalno poskočijo v nebo (tudi več kot 150€ na dan za 2 osebi). Zaradi omenjenega, je hotel prav gotovo bolje rezervirati malce na obrobju ter do centra mesta uporabiti javni prevoz.

Okvirno sva si začrtala pot, kjer bova tri dni izkoristila za potikanje po mestu, najino potovanje pa bova po vsej verjetnosti zaokrožila z enodnevnim mini roadtripom po okoliških mestih in vaseh.

S & B

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja