Vroče zimske počitnice na Šrilanki

Sašina ideja in Borutova vztrajnost sta pretehtali, da mrzle zimske počitnice v februarju raje kot doma, preživiva na otoku ob Indijskem oceanu, na Šrilanki. Šrilanka, otoška država v Aziji, kjer bova lovila prve sončne žarke v letu – je poraščena s tropskim gozdom, čajevcem in obdana z rajskimi peščenimi plažami. Po vsem prebranem in slikah sodeč naju čaka potovanje, na katerem ne bo manjkalo makadamskih cest, eksotičnih živali, čaja in curryja.

Za spremembo tokrat letiva iz Ljubljane preko Beograda in Abu Dhabija v glavno mesto Šrilanke, Colombo. To bo najin najdaljši let do sedaj, da pa bo izkušnja še večja, greva na pot z eno najboljših letalskih družb, Etihad. Letalske karte sva kupila preko avstrijskega ponudnika Flugladen.at in zanje skupaj odštela 877,30 evrov. Da ne bi tam po nepotrebnem izgubljala časa za iskanje prenočišča, sva zaradi viška sezone, večino hotelov rezervirala vnaprej preko Bookinga.

Tokrat se bo v najinem blogu mogoče pojavila kakšna številka oz. informacija več, saj bi rada tako pomagala tistim, ki se boste na to destinacijo morda podali v bodoče.

Hip hip hura za vroči februar na drugem koncu sveta.

Bodite v cvetju 🙂

S & B

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja