Midva greva… na Tajsko

Tako… končno se je na najinem seznamu potovanj znašla tudi Tajska. Država, kjer se je začela pot marsikaterega svetovnega popotnika in je bila hkrati tudi povod za nastanek številnih popotniških blogov.

Marsikdo je mnenja, da Tajska ni več tisto kar je bila, pa vendar – tudi druge države se spreminjajo, razvijajo in nekatere ravno s tega vidika postajajo še bolj zanimive in privlačnejše. Midva se bova pustila presenetiti in verjameva, da bova tako kot vedno, tudi s tega potovanja domov prišla navdušena in polna novih zgodb, ki jih bova seveda z veseljem delila tudi z vami.

Hm.. in zakaj je omenjena država sploh tako popularna med turisti? Dostopnost in cenovno (dokaj) ugodne letalske povezave, raznolikost med posameznimi regijami, nočno življenje, poceni in okusna hrana (no, če odštejeva kobilice, ščurke in podobne insekte, ki se znajdejo v fritezi), številni templji ter druge kulturne in naravne znamenitosti. Aja, pa še čudovite peščene plaže imajo 😎

Na Tajskem bova preživela skoraj cel – no, polovico prazničnega decembra, tja pa se preko Zagreba in Dohe, odpravljava s Qatar Airways. Upava, da vam mrzle zimske dni in noči malce popestriva z najinim objavami, ki jih vedno lahko spremljate na najini spletni, Facebook strani, hkrati pa vam mogoče postreževa z dodatno inspiracijo ter novimi idejami za obisk te jugovzhodne azijske države.

Smo na vezi.

S & B

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja