Ti imaš zavarovanje za tujino?

Pri načrtovanju potovanja po večini vsi vedno poskrbimo za udobno namestitev, se pozanimamo kako bomo prišli od točke a do točke b, včasih pa si že celo vnaprej izberemo kaj in kje bomo najbolje jedli… vse skupaj je po navadi zgolj z razlogom, da lahko na dopustu uživamo brez kančka skrbi. Največkrat pa seveda pozabimo na najnujnejše – naše zdravje in na naše finance, če bi se nam slučajno pri zdravju kaj zataknilo. Na potovanjih smo običajno pogumnejši, delamo drugačne, večkrat bolj adrenalinske stvari; jemo hrano, ki je doma najverjetneje ne bi nikoli pokusili; se sprehajamo po neznanih poteh, vendar pa se večinoma ne zavedamo, da nas lahko za vogalom čaka nič kaj prijetno presenečenje… in ja, tukaj pride na vrsto turistično zavarovanje.

Na izbiro imamo mnogo ponudnikov, zato je vedno težko izbrati pravega. Mogoče lahko zaupate najini presoji in izberete zavarovanje pri CORIS (seveda je sicer to odločitev vsakega posameznika). Ampak zakaj? Ker so specializirani za tujino, imajo vrsto raznoraznih ponudb in še dodaten plus – dosegljivi so 24/7. Na žalost vsi poznamo besede – nesreča nikoli ne počiva.

Torej.. Nekaj dnevno, celoletno ali dodatno MULTIRISK zavarovanje?

V kolikor se na potovanja podajate večkrat letno, potem ni kaj dosti za razmišljati. Enostavno si izberite zavarovanje, ki velja celo leto in za neomejeno število potovanj, vendar posamezna pot ne sme biti daljša od 90 dni. Si privoščite le poletni oddih? Potem vzemite običajno turistično zavarovanje, pri katerem se zavarujete za obdobje, ki ga preživite na tujem. Seveda pa lahko omenjena zavarovanja obogatite z MULTIRISK opcijo (res huda zadeva), kjer vam CORIS pokrije stroške v primeru preklica leta, izgubljeno prtljago, krajo osebnih dokumentov in še kup drugih neprijetnih nevšečnosti.

Najboljše pri vsem tem pa je minimalna razlika pri vplačilu. Celoletna premija družinskega zavarovanja z multirisk opcijo je namreč višja le za 27€, oziroma 12€ pri posameznem zavarovanju, kar pa je seveda bistveno manj kot npr. stroški izdelave začasnih dokumentov v tujini, v primeru izgube ali kraje.

Potujete sami, s prijatelji, družino?

Ni važno koliko vas je, pri CORISu se vedno nekaj najde. Tako lahko izbirate med posameznim (od 1 do 6 oseb), skupinskim (vsaj 7 oseb na isto destinacijo) ali družinskim (vsaj 2 osebi, ki bivata na istem naslovu) zavarovanjem. Torej.. več kot vas je, boljša je cena😉

Previdno, pogumno ali brezskrbno?

CORIS vam ne glede na izbrano krije skorajda vse! Najbolj pomembno je to, da smo zavarovanci ne glede na izbiro višine kritja, vsi upravičeni do enakih storitev – edina razlika je le v omenjeni višini kritja pri izbranem paketu, to je pri osnovnem zavarovanju omejeno na 25.000€ (previdno), pri dvojnem 50.000€ (pogumno), pri trojnem pa na neverjetnih 100.000€ (brezskrbno).

No.. ste se že odločili kam greste naslednjič? Na smučanje v Avstrijo, potapljanje v Egipt ali plezanje na Mont Everest? Kamorkoli že, vsekakor ne pozabite na turistično zavarovanje, nikoli ne veš kdaj pride prav!

Srečno!

S & B

“CORIS 24h brez skrbi”

Morda vas zanima še

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja